Öğretmen Selma Akay İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Geleceğe yön veren " İlkleri ve Enleri" çıkaran; yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış, topluma önderlik edecek, manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen, öncelikli olarak tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Soran,sorgulayan, sürekli kendini yenileyen,sürekli öğrenen; Problemlere çözüm üreten,yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, sosyal hayatta kendisine rahatça yer bulan, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade eden, tarih bilincine sahip, geçmişinden güç ve ilham alan, bugününü yorumlayan, öğüt vermekten çok öğrendiklerini yaşayarak örnek olmanın önemine inanan, belli kalıplara ve önyargılara mahkum olmadan dinini orijinal kaynağından okuyup anlayabilme amacı güden, dini temsil yeteneklerine sahip, başarıya odaklı çalışkan ve yüksek kariyerli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-15.25
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Umudum Öğretmenim Projesi, Sıfır Atık Projesi, Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi

WEB - https://ogretmenselmaakayiho.meb.k12.tr

Adres - Yakacık Yeni Mahalle Mühürdar Caddesi No2 Yakacık/Kartal/İstanbul

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - KARTAL-YAKACIK

Adres - Yakacık Yeni Mahalle Mühürdar Caddesi No2 Yakacık/Kartal/İstanbul

Ulaşım Kartal´dan Yakacık istikametinde olan tüm minübüsler okulumuzun önğnden geçmektedir. ayrıca Kadıköy-Uğurmumcu iett si olan 21U, Altbostancı-Uğurmumcu iett 17S, Üsküdar-Uğurmumcu iett 16U okulumuzun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 KM.